‘Een moderne en persoonlijke manier om les te krijgen van een professional onder het genot van een kop koffie’

Gitaar techniek

Door verschillende technieken vanuit het conservatorium naast elkaar te leggen gaan we kijken wat voor jou relevant is om je skills te verbeteren. 

Theorie

Ik ben een praktisch ingesteld persoon. Door duidelijke en praktische theorieën te koppelen aan het instrument krijg jij meer inzicht.

Sound

Zonder sound is er geen presence. Ga je voor een compressor of juist een booster, of toch een andere delay trail? Hier kunnen we lekker aan werken.

Zo ziet een les eruit

Je komt vijf minuten van te voren aan bij de dennendijk 61 in Winterswijk en gaat via de zijdeur naar binnen, hier vind je de weg naar de trap. Wanneer de eerdere student aan het inpakken is kun jij je spullen voor de dag halen, dit doen we allemaal in de wisseltijd. Je sluit je instrument aan op een blues junior tube amp en neemt plaats op de kruk. 

We kletsen wat en we gaan starten aan de les, heb je vragen over bepaalde dingen die belangrijker of relevanter voor je zijn dan het lesmateriaal? geen probleem, leuk zelfs! Je invulling van de les kun je ten alle tijden zelf bepalen. Voor beginners volg ik zelf een rode draad. 

We nemen het bestudeerde materiaal door en kijken wat goed is en wat we kunnen verbeteren. Met een inventaris aan theoretisch materiaal gaan we praktijkgericht verder aan de slag. 

Tijdens de les probeer ik zoveel mogelijk om samen te kunnen spelen en elkaar te kunnen verbazen. 

Na een half uur komt de volgende leerling binnen in de wisseltijd. Jij weet waar je aan moet werken, tot over veertien dagen!

Tarieven

Bronze

1 les 30 min

< 21 €20,-

 21+ €25,-

Silver

10 lessen 30 min

< 21 €175,-

 21+ €210,-

Gold

20 lessen 30 min (1 jaar)

< 21 €340,-

 21+ €410,-

Wil je meer weten over gitaarles van Gitaarcoaching by Tom, neem dan contact met mij op