‘Een moderne en persoonlijke manier om les te krijgen van een professional onder het genot van een kop koffie’

Gitaar techniek

Door verschillende technieken vanuit het conservatorium naast elkaar te leggen gaan we kijken wat voor jou relevant is om je skills te verbeteren. 

Theorie

Ik ben een praktisch ingesteld persoon. Door duidelijke en praktische theorieën te koppelen aan het instrument krijg jij meer inzicht.

Sound

Zonder sound is er geen presence. Ga je voor een compressor of juist een booster, of toch een andere delay trail? Hier kunnen we lekker aan werken.

Gitaarcoaching by Tom

We gaan samen kijken naar wat jij wilt leren. Door doelen te stellen in een plan hebben we duidelijke controle op wat we aan het doen zijn.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat jou een betere muzikant maakt dan wat je nu al bent. Ik ben er alleen voor om jou daar in te coachen en handvatten te geven om issues aan te pakken. Het echte werk moet je thuis zelf doen.

Heb je hulp nodig bij je conservatorium auditie? Geen probleem

Je wilt auditie gaan doen op een conservatorium met als hoofdinstrument gitaar, maar je weet niet zeker wat je moet kunnen. Door je te ondersteunen met het gitaarspel, van blad zingen en ritme klappen zorg ik dat jij goed bent voorbereid op je auditie. Moet er ook een mooie auditie film bij? Daar kan ik je ook mee helpen. 

Het gitaarPLAN

Door gebruik te maken van een format komen jouw doelen in beeld. Door slim en gestructureerd studeren behaal je deze doelen sneller.

Tarieven

Zie hieronder de actie tarieven van deze periode. Een standaard losse les van 40 minuten kost €27,50. Mocht je interesse hebben om in één keer meerdere lessen te kopen maak dan gebruik van de acties of de strippenkaart.

Level 1 De starter

Koffie 

2 lessen

Advies

€45,-

Level 2 De herintreder

Koffie

4 lessen

Studie materiaal

GitaarPLAN

€100,-

Level 3 De gitaar student

Koffie

7 lessen (incl 1 pruductie les)

Studie materiaal

GitaarPLAN

€170,-

Level 4  De gitaar bon

Custom made cadeaubon

Koffie

4 x 30min

€80,-

Gitaarles Winterswijk

De gitaarlessen in Winterswijk vinden plaats aan de Dennendijk 61. Hier maak ik gebruik van een mooie lichte ruimte. Doordat er hier een perfecte werksfeer is gecreëerd kunnen wij aan de slag gaan om jou optimaal te coachen in gitaarspel en muzikaliteit. 

Gitaarles in Winterswijk maakt gebruik van Gitaarcoaching by Tom, klik op deze link voor meer informatie over deze manier van werken.

Spreekt dit je aan en wil je contact met ons opnemen? Klik dan op de knop.

Wil je meer weten over gitaarles Winterswijk van Gitaarcoaching by Tom, druk dan HIER.