Het lesgeven is voor mij het teruggeven van kennis, de kennis die ik in alle jaren met liefde heb opgedaan voor dit vak.

Gitaarles Groenlo

De gitaarlessen in Winterswijk Groenlo vinden plaats aan de Dennendijk 61 in Winterswijk. Deze locatie is vanaf Groenlo gemakkelijk te bereiken, nog geen twaalf kilometer. Hier maak ik gebruik van een mooie lichte ruimte. Doordat er hier een perfecte werksfeer is gecreëerd kunnen wij aan de slag gaan om jou optimaal te coachen in gitaarspel en muzikaliteit. 

Gitaarles in Winterswijk Groenlo maakt gebruik van Gitaarcoaching by Tom, klik op deze link voor meer informatie over deze manier van werken.

Modern

Bij gitaarles in Winterswijk Groenlo maken we gebruik van moderne methodes van Gitaarcoaching by Tom. Door ons niet alleen te richten op puur het instrument maar door ook verder te kijken naar sound en produceren kom je veel meer in de materie. Het staat je natuurlijk vrij hoever je hierin wilt gaan. 

De lessfeer bij Gitaarcoaching by Tom in Winterwijk Groenlo is professioneel en volwassen. Het is belangrijk om studenten te behandelen als collega’s in de muziek. Daarom praat ik graag over verschillende manieren van aanpak die je kunt gebruiken om een bepaald doel te bereiken. Ik hoor dan graag wat jij daarvan vind en hoe je daarin staat. Wij doen dit allemaal uiteraard onder het genot van een kopje koffie. 

Methodes

Techniek

Gitaartechniek bij gitaarcoaching by Tom in Winterswijk Groenlo kunnen we onderverdelen in verschillende categorieën: 

Halskennis, dit is essentieel als je het instrument goed wilt beheersen. Met behulp van het CAGED systeem kan ik je op weg helpen om hier meer vrijheid in te krijgen. 

Akkoord voicings, zijn goede techniek oefening. Door akkoorden te combineren met halskennis kunnen we hier extensies op gaan toevoegen. Hierdoor ga je meerdere mogelijkheden op het instrument zien.  

Timing, bij Gitaarcoaching by Tom in Winterswijk Groenlo maken wij veel gebruik van een metronoom. Uit eigen ervaring is gebleken dat dit de manier is om een goede timing te kunnen controleren. Nog een manier om dit te trainen is jezelf opnemen in de studio tijdens de gitaarles in Winterswijk.

Lijkt je dit alles leuk en interessant? Neem dan contact met mij op.